Кулінарна школа "Боско"

це:

500
Учасників
10
Вчителів
10
Напрямків
50
Проведених курсів

Про нас

Кулінарна школа "Боско" - унікальний простір, який обладнаний професійною кухонною технікою за останніми тенденціями в галузі HoReCa, де можна творити кулінарні шедеври під керівництвом визнаних майстрів.
В школі постійно проводяться тематичні майстер-класи та курси від досвідчених шеф-кухарів та кондитерів.
Цікавим також є варіант тім-білдінгу для корпоративних клієнтів або хобі-курсів, під час яких люди розуміють, що створити диво на власній кухні зможе кожен, а приготування їжі – захоплююча, творча справа.
Запрошуємо вас відвідати Вас кулінарну школу Боско – потрапити в світ справжнього кулінарного мистецтва.

Майстер-класи

У кожного з нас іноді виникає бажання приготувати що-небудь особливе та порадувати близьких новою та незвичною стравою. На майстер-класах від кулінарної школи «Боско» шеф-кухарі не тільки розкривають тонкощі найсмачніших рецептів, а й допомагають досконально розібратися в нюансах кулінарного мистецтва: дізнатися про правильне ставлення до їжі, познайомитися з різноманітними інгредієнтами та навчитися розбиратися в принципах поєднання продуктів. Кожен учасник має змогу персонально готувати страви під керівництвом визнаних майстрів. Майстер-класи супроводжуються приємною атмосферою, екскурсією по центру Боско, запашною кавою.

Майстер-класи для дітей

Під керівництвом наших шеф-кухарів ваші дітки дізнаються секрети приготування різноманітних страв. Також, це чудова нагода відпочити разом із вашою дитиною, зацікавити її новим заняттям, яке може стати улюбленим. Майстер-класи для дітей представляють собою величезну різноманітність для розвитку дитини, пошуку нового захоплення, цікавого навчання та нової дружби. Майстер-класи від кулінарної школи Боско дає можливість усім діткам вибрати найбільш підходяще заняття у відповідності зі своїми схильностями і здібностями.

Курси від Кулінарної школи Боско це:

- ДОСКОНАЛІ НАВИЧКИ ОБРОБКИ ПРОДУКТІВ
- Засвоєння техніки і технологій приготування страв та десертів
- Вивчення механічної кулінарної обробки продуктів
- Правила презентації кулінарних шедеврів
- Основи підбору обладнання та інструментів, інвентарю, посуду для роботи на кухні

Наша команда

helmut_rose

Helmut Rose

шеф - кухар
menlis_natali

Наталія Менліс

шеф - кухар
oresta_zdebbb

Ореста Здеб

керівник кондитерського відділу